2.eTwinning Okulu etiketi almanın mutluluğunu yaşıyoruz

KONYA- Selçuklu İMKB Özel Eğitim Uygulama Okulu (I.II. III. Kademe) Orta Ağır Zihinsel Engellilere Eğitim veren Okulumuzda yürütmekte olduğumuz e Twinning projelerimizde göstermiş olduğumuz başarıya istinaden 15.03.2019 tarihinde aldığımız eTwinning School etiketimizin süresi dolmadan 2. eTwinning School Başvurumuzu yaparak 22.03.2021 tarihi itibariyle 2. kez eTwinning Okulu etiketini aldık. BU sürecin takibini yapan Zahide KICALI Öğretmenimize eTwinning, eSafety Label platformuna kayıt olan, online kursları alarak diğer okullar arasında öne çıkmasını, Türkiye ve Avrupa çapında tanınırlığının artmasını sağlayan bu süreç de yoğun emek harcayan ekibimize teşekkür ederiz.

Bu etiketi alan okullar

Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.

eTwinning' in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning' in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.

Tüm eTwinning Okullarının pusulası, eTwinning Okul Misyonu 'dur.

• Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.
  • Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.
  • Aşağıdaki alanlarda lider olarak tanınırlar Dijital uygulamalar
  • e-Güvenlik uygulamaları
  • Pedagojiye Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar
  • Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi
  • Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi
  • Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubu'nun parçası olabilirler.

23.03.2021 165

23-03-202123-03-2021